Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@21:41:42 GMT

باشگاه ها باید بلیط فروشی کنند نه شرکت توسعه

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۱۸۵۳

باشگاه ها باید بلیط فروشی کنند نه شرکت توسعه

غلامرضا بهروان، مشاور سازمان لیگ می گوید شرکت توسعه و تجهیز تنها می تواند برای 80 درصد از ظرفیت استادیوم بلیط فروشی کند و این یک قانون است.

به گزارش "ورزش سه"، غلامرضا بهروان که خود در برهه ای ریاست سازمان لیگ را برعهده داشت در این باره می گوید: این قانون چند سالی است که در فوتبال وجود دارد و این به خاطر کنترل بهتر و مدیریت تماشاگرانی است که برای تماشای بازی به استادیوم می آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به واقع نه در استادیوم آزادی و نه در هیچ استادیوم دیگری تیم میزبان نمی تواند برای همه ظرفیت استادیوم بلیط فروشی کند.

 

بهروان در خصوص مشکلاتی که برای سامانه بلیط فروشی دربی پیش آمده است، می گوید: این اتفاق خوبی نیست و استرس به تماشاگران دو تیم وارد می کند و شاید هم برخی مجبور شوند برای تماشای بازی از بازار سیاه بلیط تهیه کنند. از مدت ها قبل تاریخ برگزاری دربی مشخص بودو اگر سامانه دچار مشکل و کمبود پهنای باند بود این کار باید زودتر انجام می شد تا تماشاگر برای تهیه بلیط با این همه دردسر مواجه نشود. البته باید به این نکته اشاره کنم بلیط فروشی هم اکنون نه دست باشگاه ها است و نه دست سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال. این کار را شرکت توسعه و تجهیز انجام می دهد. طبق قانون این کار را باید باشگاه ها انجام دهند همان طور که در فوتبال حرفه ای این کار را باشگاه ها انجام می دهند. متاسفانه یکی از دلایلی که موجب شده پروسه واگذاری بلیط فروشی به باشگاه ها دچار توقف شود؛ عدم برنامه ریزی باشگاه ها برای این موضوع است. باشگاه ها باید در حوزه های نرم افزاری قوی شوند و برای بلیط فروشی سامانه و یک گروه قوی راه اندازی کنند. در این صورت پول بلیط آنلاین به حساب باشگاه ها واریز می شود.

غلامرضا بهروان سازمان لیگ برتر

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: غلامرضا بهروان سازمان لیگ برتر غلامرضا بهروان بلیط فروشی شرکت توسعه سازمان لیگ باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!

از ابتدای اسفند 1402 خبری از سازمان راهداری و حمل و نقل کشور اعلام شد مبنی بر اینکه خرید بلیط های اتوبوس بین شهری از این پس با ارائه کدملی و کارت شناسایی معتبر به همراه شماره موبایل خریدار امکان پذیر است.

به گفته سازمان راهداری کشور این روند از فروش حضوری شروع شده است که در ترمینال ها و شرکت های مسافربری سراسر کشور تمامی خرید های بلیط اتوبوس نوروزی امسال (عید 1403) با کدملی انجام شدند.

و در ادامه آن فروش اینترنتی بلیط اتوبوس هم تنها با ارائه شماره همراه خریدار و اطلاعات تمامی مسافران هر بلیت شامل کدملی، نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد امکان پذیر گشت.

چرا کدملی و اطلاعات هویتی برای خرید بلیط اتوبوس بین شهری الزامی شده؟

درواقع این الزام برای خرید بلیط اتوبوس ها، با هدف ارتقای امنیت و ایمنی مسافران، کوتاهی دست دلالان و دراختیار قراردادن تمامی ظرفیت ناوگان برای مصرف کننده واقعی در سفرهای بین شهری انجام شده است. این الزام براساس قوانین و مقررات مربوط و برای اطمینان از هویت واقعی مسافران به کار می‌رود. مهم است هر فردی که بلیط اتوبوسی را خریداری می‌کند و به صورت قانونی مالک آن بوده، از آن استفاده نماید.

این کار امکان کنترل و پیگیری بهتر را نیز فراهم می‌کند و در افزایش امنیت جانی و روانی مسافران، کاهش تقلب و جلوگیری از سواستفاده از خدمات حمل و نقل عمومی توسط افراد غیرمجاز شایان اهمیت است.

همچنین ارائه کدملی به شرکت های مسافربری این امکان را می‌دهد تا در صورت لزوم برای رفع اشکالات احتمالی یا ارائه اطلاعات اضافی با مسافران تماس بگیرند.

مزایای خرید بلیط اتوبوس با کدملی برای مسافران: افزایش امنیت: با اضافه شدن کدملی از درستی هویت مسافران اطمینان حاصل می‌شود که می‌تواند به افزایش امنیت سفر و جلوگیری از وقوع جرم و تخلفات منجر شود. جلوگیری از تقلب و موارد غیرقانونی: استفاده از کدملی در خرید بلیط اتوبوس بین شهری، از فریب و تقلب در خرید و فروش بلیط و از فعالیت های غیرقانونی مانند قاچاق کالا و مواد مخدر جلوگیری می‌کند. همچنین مسافران مطمئن می‌شوند بلیط آن‌ها به صورت قانونی و معتبر صادر شده است. پیگیری : در صورت بروز حادثه یا وقوع مشکل یا تصادفات، داشتن اطلاعات کدملی به مراجع مربوطه کمک می‌کند به راحتی أمور مسافران را پیگیری نمایند. کمک به اورژانس‌ها: در صورت بروز حادثه و بلایای طبیعی، اطلاعات کدملی مسافران در اورژانس به آن‌ها کمک می‌کند تا خدمات لازمه را با سرعت بیشتری دریافت کنند. مزیت مهم خرید بلیط اتوبوس با کدملی: دست دلالان از شبکه فروش کوتاه می‌شود!

با استفاده از مکانیسم هویت سنجی مسافران، از خرید بلیط با کدملی های تکراری جلوگیری می‌شود. همچنین امکان اینکه در سفرها از یک مبدا تعداد زیادی صندلی با نامهای جعلی و صوری توسط شبکه دلالی رزرو شود، بسیار محدود شده و دست دلالان از شبکه فروش کوتاه می‌شود.

آیا امکان خرید بیش از یک صندلی برای یک مسافر وجود دارد؟

در صورت تمایل مسافر برای خرید صندلی مجاور و ایجاد شرایط برای سفر راحت تر، این امکان فراهم شده که با یک کدملی حداکثر دو صندلی مجاور هم در یک اتوبوس قابل رزرو و خرید باشد. بدیهی است رزرو بیش از دو صندلی با یک کدملی در یک اتوبوس مقدور نیست.

به طور کلی برای خرید بلیط اتوبوس بین شهری (چه به صورت حضوری و چه به صورت آنلاین) و به منظور تامین امنیت، تایید هویت و شناسایی مسافران و جلوگیری از موارد غیرقانونی، چه در هنگام خرید و چه در هنگام سوار شدن، الزامی است کارت شناسایی معتبر (ترجیحا کارت ملی) را به همراه داشته باشید. ضمنا ارائه شماره همراه خریدار بلیط یا سرپرست خانوار، جهت اطلاع رسانی و ارسال پیامک خرید بلیط اتوبوس ضروری است.

 

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • تصاویر ظاهر جالب دختر خانم پرسپوليسی؛ او چطور بلیط‌ می‌خرد؟
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟